Бомба! Бабикян и Хаджигенов с отчаян опит да влязат във властта, предложиха се на ДеБъ и Промяната

бабикян

Движението „Ние идваме!“ на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов ще предложат общо явяване на предсрочните избори през есента заедно с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“.

В съобщение, поместено в страницата си във Фейсбук Хаджигенов четем още:

„Ние идваме: Отново призоваваме за обединение на силите, изправени срещу корупцията, в полза на модернизацията на България

Движение „Ние идваме!“ категорично определя като умишлено създаден провал опитът за формиране на кабинет с третия мандат.

Изцяло споделяме тревогата на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето поколение”, заявяват разтревожените Хаджигенов и Бабикян.

„В продължение на политиката ни от последните три тура избори, проведени след протестите от 2020 г., смятаме за логично общото явяване на предстоящия извънреден парламентарен вот.

Антикорупционна коалиция, обединяваща общите възможности, капацитет и воля, е отговорният начин да се изправим с лице срещу мафиотизацията на страната, икономическата и социална криза, както и външнополитическите рискове в условията на война, водена от режима на Путин.

„Ние идваме!“ изразява убеждението си, че ролята на гражданите, занимаващи с политика, е първи да осъзнаят рисковете пред държавата и да вземат мерки, преди кризата да е засегнала всички граждани на България.

Отговорно заявяваме, че ще предложим общо явяване на „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“, като естествено продължение на усилията на гражданите, които свалиха режима на Борисов.”, пишат още те в съобщение до медиите.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории