Славея Сиракова с промяна след любовната драма: Удари бившия по болното място!

славея сиракова

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, е променила името на единствената си дъщеря.

Брюнетката е прекръстила детето от Емили на Амили, информира „Уикенд“, a потвърждението идва и от последните публикации на Славея в социалните мрежи.

Промяната на името се е случила преди по-малко от година. Малкото момиче беше кръстено на дядо си по бащина линия, който се казва Емил. Славея и таткото на бебето Иван се разделиха около година след появата на дъщеря им.

По-голямата Сиракова бе зарязана от Иван, който е баща на единствената й наследница.

Красавицата не искала отрочето да носи името на дядо си по бащина линия и заради това взела кардиналното решение. Интересно е как съдът е позволил да се промени първото име на детето заради влошени отношения между родителите, пише още изданието.

„Днес станах баба за втори път. Добре дошла, божествена Емили“, написа на 11 март 2020 г. Илиана Раева. Проверка показа, че по-голямата наследница на Сиракови е променила със задна дата всички си постове в социалната мрежа, където пише името на чедото.

По повод имения ден на дъщеричката си на 10 юли Славея пише следното в „Инстаграм“:

„Амили, честит имен ден, мое мило момиченце. Нека името ти носи радост, здраве и щастие. Когато се вслушаме и чуем какво ни казват децата, ще научим нови неща за себе си и света.
P. S. Името на Амели го няма в православния календар, но католиците почитат двама светци:
Амалберга Мобежская. Светецът е живял през VII век в северната част на Франция, в град Мобеж.
Амалберг от Темза. Жената е родена през 741 г. близо до Люксембург.
Тези светци са покровителки на момичета на име Амели, Амелия и Амалия. Денят на паметта на двамата светци е 10 юли, по същото време се празнува имен ден на Амели“.