ЦСКА с трансферна бомба! И чужденците завидяха на ,,червените“ за незаменимия играч

цска

Българският ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки доста европейски отбори за подписа на Джонатан Линдсет. Това твърди английският сайт „Filbertway“, който отчита, че редица местни тимове трябва да съжаляват, че са изпуснали 26-годишния халф.

„Джонатан Линдсет, определян за най-добрия играч в норвежката Елитесериен, премина от Сарпсборг 08 в софийския ЦСКА. Това е играч, който разцъфна късно за елитен футбол. Играеше в ниските нива в Норвегия, носейки екипа на Мьондален за няколко сезона, а след това Одд странно му позволи да напусне след 6 гола в пет мача. Представянето му в Сарпсборг беше забелязано в Европа и докато другите се чудеха как да действат и проспаха ситуацията, ЦСКА ги изпревари. Въобще е чудно как в Англия изтървахме такъв играч“, пише изданието.

„Линдсет е работлив халф, който има усет за извеждащи подавания и вкарването на голове. За Сарпсборг 08 има 18 гола в 101 мача. Със сигурност ще следим неговото развитие, тъй като няма да е изненада, ако той скоро получи и първата си покана за националния отбор на Норвегия“, допълват англичаните.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории