Развод ми дай! Петима министри на злополучния кабинет на Кирил Петков с провалени бракове

радостин василев

Министрите в оставка от злополучния кабинет на Кирил Петков са рекордьори по разводи. Най-пресният пример е Радостин Василев, който заряза съпругата си Нина заради аферата си с младата и тунингована психоложка Ралица Младенова, която всъщност нямала права да практикува тази професия, разкри Мадлен Алгафари. Бившата жена на Василев сама потвърди новината, че двамата са в развод, с драматично изявление в своя фейсбук, което малко по-късно изтри.

„За съжаление, през последните седмици личният ми живот попадна във фокуса на медиите. Този медиен интерес е предизвикан най-вече от факта, че бившият ми съпруг и към момента заема висша държавна позиция. Наясно съм, че това се случва не заради самата мен, затова бих искала да уточня, че с него официално сме разделени и всеки е поел по своя собствен път. С Радостин оставаме добри приятели и ще продължим да споделяме грижата за нашия прекрасен син, който заслужава да расте в спокойна среда. Надявам се, че медиите ще уважат правото ми на личен живот и на собствена професионална кариера, за която продължавам да полагам усилия всеки ден!“, написа Нина, която понастоящем е заместник-началник на Второ РПУ в София. Очевидно хубавицата със силиконов бюст не си е губила времето и мълвата сред колегите й гласи, че вече имала нов мъж до себе си, с когото била щастлива.

Министърът на транспорта в оставка Николай Събев пък може да се похвали с голямо семейство по италиански тертип. Той има три пораснали дъщери от бившата си съпруга, с която са бизнес съдружници в куриерската му фирма. Куриозното е, че в нея като началничка работи и настоящата повелителка на сърцето му – младата амбиция Донка, с която са двойка от няколко години. Очевидно между бившата и настоящата жена на Събев няма никакво напрежение, щом по семейни поводи сядат на една и съща маса. Дъщерите на министъра в оставка се разбират чудесно със своята мащеха, която им е почти набор. Те също са ангажирани със семейния бизнес и са съдружнички на татко си.

Най-много разводи в любовната си биография е навъртяла Aceна Сербезова. Тя се е омъжвала и развеждала цели 3 пъти, а за бившите си брачни партньори не обелва и дума. В момента Сербезова е щастлива с мъж №4 – бизнесмена Петър Сербезов, с когото се венчаха на пищна сватба преди 2 години. За него разходката до венчилото също бе за втори път. И двамата с Асена имат по 2 деца от предишните си връзки, но с бившите си съпрузи хич не се спогаждали.

В графата на разведените попада и Бойко Рашков, който зад гърба си има навъртян 40 години брачен стаж с вече бившата си съпруга Мария, с която вземат решение да се разделят по законен път през есента на 2019 г., сключвайки брачен договор за подялба на натрупаното по време на съвместния им живот имущество за милиони. Уникалният контракт включва цели 38 страници описания на недвижимостите им, а след влизането му в сила Рашков се явява собственик на 22 ултраскъпи имота в цялата страна.

С бившата му жена Мария, която е сред топнотариусите в столицата, продължават да разчитат един на друг и след края на брака им. Миналата седмица бившата г-жа Рашкова катастрофира до метростанция „Г. М. Димитров“ в София, а буквално минути след инцидента, в който джипът на юристката бе помлян от невнимателен шофьор от Смолян, Рашков цъфна на местопроизшествието, за да й съдейства и да пришпори екипа на КАТ да си свърши по-бързо работата. Бойко и Мария имат една дъщеря Илиана – съдийка в Софийския районен съд, която пък ги е дарила с внучка, кръстена на баба си.

С един развод се е разписал и Гроздан Караджов. С първата му жена Евгения, която дълги години е работила в медицинска компания в Париж, не са двойка от доста време. Имат пораснал син, а Караджов се жени повторно за настоящата си половинка Цецка през 2016-а година след като тя му ражда щерки близначки.

Скоро е възможно и самият Кирил Петков да се прехвърли в отбора на разведените заради скандалите и видеата с него и говорителката му Лена Бориславова. Близки до жена му Линда споделиха, че тя му е поставила жесток ултиматум и заплахите с развод в дома им не били мираж, пише „Ретро“.