Бойко Борисов: Управляващите сега са точно като болшевиките! Искат само постове и кресла

бойко борисов

„Ние не правим коалиции, просто работим за хората. Не може да лъжеш народа, грешката на управляващите сега е, че се опитват да излъжат хората. Излъгаха ги. Борбата с корупцията доведе до незаконни действия. КЕВР по времето на нашето управление се управляваше от неутрален човек. Ние настоявахме такъв човек да остане на този пост. Управляващите сега са точно като болшевиките. Мислят, че те винаги са прави и всеки, който е срещу тях се превръща във враг. Не искат да имат правителство, те искат само постове и кресла“, това каза днес бившият премиер Бойко Борисов на посещение в Перник, заедно с бившия министър на финансите Кирил Ананиев.

„Вижте как не се прави правителство. Искат да държат властта до последно, за да им вървят корупционните схеми. Ние никога нямаше да позволим тези цени, нито тока щяхме да вдигнем, нито газа. Последната им грижа е държавата и хората. Държавата е тотално счупена и надеждата, че тя може да се оправи през следващите месеци, я няма. Народът вече е толкова изцеден от инфлацията. За шест месеца свариха народа като жаби“, коментира той политическата обстановка в страната.

„На Христо Иванов и подобни колеги искам да кажа, че каквото сам си направи човек, друг не може да му го направи. Да не търсят други виновни. И вие с вашите грешки, и ние с нашите, трябва да направим нещо за хората. Нищо добро не ни очаква, ако така партизираме страната. Ние винаги сме били готови да дадем крачка назад, да сме добронамерени“, завърши Борисов.

„Не позволихме на никоя политическа сила да бъде по-добра от нас, дали е Има такъв народ или Продължаваме подмяната, бием ги и то сериозно. През трите правителства винаги сме спазвали фискалната политика. Обвиняват ни за нашите разходи, но благодарение на тях ние изграждаме и надграждаме България“, това заяви Кирил Ананиев.

Бойко Борисов и кмета на Перник Станислав Владимиров обсъдиха миналите и предстоящите ремонти в града, както и дали е решен проблемът с водната криза.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории