ГЕРБ взриви парламента: Предлагаме Бойко Рашков за премиер! Той е нашата радост

7 Dni Sofia22.07.2022
payimage-537016

„След като получите подкрепата да изберете Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ, вие ще предложите и предсрочни президентски избори, за да го изберете и за президент на Република България. Иначе не виждам никаква логична връзка във вашето говорене. Това е абсолютно несериозно“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова от парламентарната трибуна, обръщайки се към „Продължаваме промяната“.

„За нас Бойко Рашков е радост! Да го изберем още сега за председател на КПКОНПИ, защо се занимаваме с процедурни правила“, попита Атанасова.

Тя заяви, че след извършения, незаконен, арест на лидера на ГЕРБ Борисов, бившия финансов министър Горанов и медийната съветничка на Борисов Арнаудова, ГЕРБ е изживяла най-голямата си консолидация и то благодарение на Бойко Рашков.

„Имаше ли по-голяма консолидация на партия ГЕРБ след незаконния арест, извършен от Рашков? Няма смисъл от процедурни правила, Бойко Рашков е символ на вашата промяна, той ще пребори корупцията по всички етажи на властта, изберете го и за министър-председател“, заяви Десислава Атанасова.

При изказването си от трибуната председателят на ПГ на ГЕРБ показа снимка на Рашков, а депутатът Асен Балтов вдигна такава от мястото си.

От своя страна Тома Биков обвини „Продължаваме промяната“, че искат да поставят начело на КПКОНПИ „човек с вид и характер на Николае Чаушеску“.

„Като променим закона, той може да се окаже на празно място. Тази комисия ще се разделя, Бойко Рашков начело на коя ще бъде? От там ще възникнат нови въпроси, на които вие пак няма да можете да си отговорите и ще продължите да обвинявате мафията, че е влязла в Конституционния съд, или в някой друг съд, или в някой друг закон. Вие сте решили да изберете начело на комисията човек с вид и характер на Николае Чаушеску“, посочи той, имайки предвид критериите за избор.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории