Секретарят на Радев сцепи задника на Лена, както и Киро не го е правил: Предпочитам да съм стар…

7 Dni Sofia17.07.2022
димитър стоянов

Сега разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си такъв, трябва да лъжеш безскрупулно и за всичко. Това написа секретарят на президента Димитър Стоянов в своя профил във Facebook, отговаряйки на премиерската любовница лена Бориславова.

„Като се започне от 3-4 пъти по-евтиния LNG, мине се през готовността на ICGB и потеклия азерски газ на договорна цена, неустойките, водената двойнствена външна политика особено по македонския въпрос, шестте метра водосточна тръба за 1 млн. лв., трите стълба за 2 млн. лв., агитаторите за чужда държава, получаващи по 4000 лв.“, пише Стоянов.

Той смята, че за да си политик на бъдещето, трябва да „заклеймиш задължително инакомислещите за поклонници на чужда държава само и само защото имат мнение различно от твоето. А е и политически коректно. Даже е по-убедително да го направиш в интервю за Гардиън. Нима това не е заемане на удобна поза за да запазиш поста си? Въобще не е!“.

За да си политик на бъдещето трябва да не позволяваш да те критикува даже когато излагаш българите на риск от студуване или гладуване (инфлацията над 16%). Ако някой посмее да критикува политиците от бъдещето, то той се превръща в политик от миналото па бил той и мажоритарно избран президент, продължава Стоянов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории