И тези пак искат власт!? Дясната ръка на Слави, която напусна парламента с разкрития за Киро и компания

7 Dni Sofia17.07.2022
виктория василева

„Не се уморих толкова от „Има такъв народ“ (ИТН), колкото от това, което се случваше около нас. Воденето на толкова много битки, в повечето случаи безсмислени, ми постави въпрос дали да продължа. Умори ме, че дори за най-дребното решение употребявахме енергия и сили, които не съответстват на неговата тежест“, това каза Виктория Василева, бивш депутат от ИТН.

По думите ѝ доста от колегите ѝ в коалицията са изпитвали ревност към собствените си политики и затова е била изгубена посоката на общото.

„Ожесточеността между партиите ме накара да се отдръпна встрани. Изгубихме дневния ред на хората

Трябваше да работим в синхрон изпълнителна и законодателна власт. Имахме коалиционни съвети на различни нива, но тези съвети не сработиха напълно. Не стана ясно кои са водещите решения – дали тези в парламента, или тези в коалиционния съвет.

Много често се късаше нишката между законодателната и изпълнителната власт, оттам се наруши синхронът. Често нямахме информация какво се случва в изпълнителната власт“, каза Василева.

Тя допълни, че в коалицията не е имало яснота по какъв план ще се движи тя: „нещата се случваха бавно, тежко, трудно, а това създаваше и проблем в комуникацията“.

И посочи, че победа на избори лесно може да бъде постигната, въпросът е какво ще направиш след това.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории