Само в 7DniSofia.bg

Нов халф към селекцията на ЦСКА: Саша направо ахна! Това момче е бисер

саша илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е останал изключително приятно изненадан от норвежкия халф, който скоро ще облече червения екип. Сръбският специалист изгледал няколко мача на футболиста на запис още в първите дни след идването си в Борисовата градина в началото на юни, след което дал съгласие за привличането му.

„Саша направо ахна. Наистина това момче ще е бисерът в лятната ни селекция, за което вече вие информирахте. Илич го видя на видео, но преди това през пролетта наши емисари пътуваха до Норвегия, за да наблюдават няколко негови мача“.

Настоящият клуб на полузащитника е намерил негов заместник, който ще се присъедини на 1 август, когато отваря пазарът в Норвегия. Поради тази причина идващият в ЦСКА халф на същата дата официално ще стане част от „армейския“ отбор.

„Вече знаете, че момчето има договор с нас. Сега уточняваме, че това се случи в края на юни. Той беше тука за два дни. Подписа договора с нас, който е предварителен и влиза сила от 1 август. После се прибра в Норвегия, за да изиграе всички мачове с отбора си до 31 юли“, издадоха още източници на БЛИЦ.