Соня Колтуклиева със страшни разкрития за употребата на наркотици в Министерския съвет

кирил петков

Страшни разкрития направи журналистката Соня Колтуклиева за употребата на наркотици в Министерски съвет (МС). Тя направи това, публикувайки и чат в своя профил във Фейсбук.

Ето какво разкри журналистката:

В общия чат на групата депутати и министри от “Има такъв народ” на 9 април, преди да стане ренегат на 13 юни, Радостин Василев пише: “При тест за наркотици в МС, поне 5, 6 изгарят”. Представяте ли си?!

Поне 5, 6 министри от правителството са наркомани, според техен колега, с когото са били заедно от близо половин година. Как пък нито един телевизионен водещ не се решѝ да попита “бореца срещу мафията” Радостин Василев кои са тези наркомани … защото това са хора, от които зависи съдбата на цял един народ!

След тази реплика на спортния министър Радостин Василев, не ми изглежда невероятна историята, разказана от “Труд” и ПИК, за специалните доставки в Министерски съвет на “пици с кристали”, осигурявани от Георги Семерджиев. Боже, Боже, какво ни дойде до главата! Добре, че паднаха от власт. Всеки ден повече в Министерски съвет на тези безумни авантюристи е опасен за България.

П.П. Репликата на Виктория Василева се отнася до просто Наско, министър на културата.