Само в 7DniSofia.bg

Костадинов: Държавата ни буквално се разпада по шевовете заради безумното управленско поведение

костадин костадинов

„От няколко дни упорито се говори как трябва да се върнат част от мерките свързани с COVID 19, които бяха премахнати благодарение на “Възраждане” и на част от българските граждани”, заяви Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание.

Той бе категоричен, че няма да допусне въвеждането на мерки, ограничаващи разпространението на вируса.

Лидерът на „Възраждане” се обърна и към президента с Радев с апел бъдещото служебно правителство също да не въвежда мерки срещу COVID 19.

„Направят ли тази грешка ще дадат възможност на „Възраждане” да спечели изборите не с 22 процента, а с 52. Ние обаче нямаме интерес в ситуация, в която държавата ни буквално се разпада по шевовете заради безумното управленско поведение на управляващите”, заяви той.

Костадинов посочи, че утре „Възраждане” ще проведат консултации при президента Радев във връзка с възможностите за съставяне на правителство в рамките на това Народно събрание.

„Процедурата по раздаване на мандатите и тази нечувана втора серия от консултации имат една единствена цел и тя е да се протака процедурата , за да се даде още малко време на престъпния кабинет, както и да се даде шанс на хората, които в момента са в управляващото мнозинство да се опитат да сглобят някаква коалиция тип Франкенщайн”, категоричен бе Костадинов.