Кървави подробности за трагедията с Марин, която потресе цяла България: Имало е деца наоколо

Марин

73-годишният Марин отивал със съпругата си към беседката пред блока, където всяка вечер излизали на прохлада, когато самоубиец се стовари върху него. Само минута преди това на същото място играели три дечица от блока, разказа една от съседките, пред чиито очи се разиграла трагедията.

„Огромна трагедия. Само минута по-рано децата бяха на същото място, играеха с кучето на съсед“, сподели жената, баба на едно от децата.

Двете съседки били на беседката, когато видели, че Марин и съпругата му излизат от входа и отиват към тях. Той вървял по-бавно, тъй като преди време прекарал инсулт. Тогава изведнъж американецът паднал върху възрастния мъж.

„Бате Марин лежеше. Беше жив, мърдаше очи, опитваше се нещо да каже“, разказва жената, която не може да се отърси от трагедията, на която е станала свидетел.

73-годишният мъж по-късно починал в болницата, а три часа след инцидента издъхнал и 34-годишният американец, който се хвърли от седмия етаж на блок 55 по бул. „Русия“.

Съседи откарали съпругата на Марин в Спешно отделение, тъй като самоубиецът повлякъл и нея. Жената е с наранен гръб, но се разминала със синини, уточнява Про Нюз Добрич.

Възрастният мъж работил като шофьор преди да се пенсионира, а съпругата му била в отделението за новородени в болницата.

„Беше много добър човек, невероятно семейство“, споделят съседите и допълва: „Имат две дъщери, които живеят в чужбина. Само преди дни те се върнали у нас и отишли на море. Там ги заварила вестта за нелепата смърт на баща им“.

Съседите не познават американеца, който скочи от 7 етаж на блока. Само съпругата на брат му. В блока преди време живеела майка й. Тя и сестра й от дълги години живеели в чужбина.

Преди време майка им отишла при тях. Неотдавна починала. Сега сестрите и семейството на едната дошли, за да погребат урната й.