Само в 7DniSofia.bg

Левски стават все по-силни: Преговарят с двама чужденци, Мъри търси оръжие за терена

станимир стоилов мъри

Левски почти сигурно ще се сдобие с поне още един нов футболист до края на трансферния прозорец. В момента ръководните фактори на „сините“ водят преговори с двама чужденци, съобщава „Тема спорт“.

Те играят на поста десен защитник и треньорът Станимир Стоилов е дал съгласието си за трансферите. Мъри не е доволен от новото попълнение Анте Блажевич и иска шефовете на „Герена“ да постигнат споразумение с хърватина за раздяла между двете страни.

Крайният бранител стартира като титуляр при загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в Бистрица, но се представи на слабо ниво и бе заменен от Патрик-Габриел Галчев в 73-ата минута. В момента преговорите с въпросните чужденци текат и един от тях се очаква да се присъедини към „сините“ до края на месеца.

Двамата се вписват във финансовата рамка на „Герена“ и заплатите им няма да надхвърлят тази, която получава Анте Блажевич. След края на сезона Левски се раздели с Драган Михайлович, който в момента тренира с швейцарския Беленцона, но не е подписал договор с тима.

От началото на подготовката тимът изпитва трудности в защита и Стоилов иска да реши по-бързо този проблем. Той на няколко пъти направи забележки на бранителите по време на лагера в Боровец. Не е изключено до края на трансферния прозорец да не пристигне само един, а двама футболисти.