Просто Киро държи кокала: Трябват ни хора! Нямаме против правителство с мандат на ДеБъ!

кирил петков

„Имаме ли 121 независими депутати, съм сигурен, че ще бъдем много щастливи да бъдем част от бъдещето управление, ако ги нямаме – по-добре да ходим на избори“, каза пред журналисти министър председателят в оставка Кирил Петков

„Продължаваме промяната“ няма против съставянето на правителство с мандат на „Демократична България“, добави Петков.

„Ако това се случи, кой е отпред няма значение. На нас не ни трябват 121 депутати, 18 министри, трябва ни армия от 20-30 000 човека, които да направят истинската промяна. В държавата ще влизат допълнително почти 50 млн. лв. на година. Говорим за общински служби, институции по места, има толкова роли за хора, които искат да бъдат част от промяната. Да си част от промяната е тежка задача – означава да си дадеш част от живота и енергията, без реално да има дивидент за теб“, коментира премиерът в оставка.

Той присъства на откриването на изложбата „Моралът е доброто“, на която са показани авторски фотографии на доц. д-р Кристиан Таков.

„Ние сме последователи на Кристиан Таков. Той каза, че България се събужда. Ако сме достатъчно много хора и следваме примера на Кристиан Таков, рано или късно промяната ще дойде в България“, коментира още Петков.