Андреа лудо влюбена в Кирил Петков, иска да е на мястото на Лена: Обсебена е, само за него говори

andrea

Фолкаджийката Андреа е лудо влюбена в премиера в оставка Кирил Петков, твърди „Уикенд”. Блондинката не се познава с политика, но упорито търсила начини да се срещне с Петков, като дори заявила пред приятелки, че би пяла безплатно за него и „Продължаваме промяната”.

„Много го хареса визуално, направо е като обсебена и само говори за Кирил. Иска да вземе мястото на Лена Бориславова, ама едва ли ще я огрее” – коментираха пред вестника близки до блондинката, които са запознати със симпатиите й.

Само преди няколко седмици Андреа призна, че се носи на крилете на любовта, но не разкри кой е щастливецът. Бившата на Кубрат Пулев дори заяви, че е влюбена, но пропусна да спомене, че обект на страстта й е Кирил Петков.

В главата на Андреа вече течали романтични сцени как премиерът в оставка отговаря на чувствата й и любовта им става споделена, но това е само във фантазиите й. В реалността премиерът дори не подозира за мокрите сънища на певицата, а и едва ли би отговорил на симпатиите й. От обкръжението на Петков изключват възможността той да си падне до фолк дивата, дори и за еднократна афера, защото не бил фен на тунингованите мадами.

„Киро никога не би се загледал по Андреа, не знам тя как си представя нещата и бъдещата им любов, но това е само в нейната глава. Колкото и да му се предлага, няма да я огрее” – коментират във фолк средите и се подиграват на бившата на Кубрат Пулев.

Преди по-малко от месец Андреа даде възможност на последователите да й задават въпроси, като отговори на няколко за личния й живот и спомена, че е „влюбена и обвързана”, но феновете й се усъмниха, че ги лъже, защото тя тясно показва, че все още не е преодоляла раздялата с Пулев. В последните 2-3 години изпълнителката е известна повече със скандалните си изказвания във фейсбук, отколкото с песните и творчеството си. От време на време силиконката избухва с откровения и обиди за бившия си годеник, незаконните му деца и любовниците му, друг път напада колежки, като последния път го отнесе Диона.