Само в 7DniSofia.bg

Ужасяващи разкрития за закопчания приятел на Кокорчо: Карал с изтекла книжка и „сини лампи“

асен василев

Вчера, в следобедните часове, на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Пушкин“, служители от отдел „Специализирани полицейски сили“ – СДВР подали сигнал за спиране на водач на л.а. „Фолксваген Артеон“. Мъжът не само не спрял, но и ускорил движението на колата.

Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри – в района на бул. „България“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Установена е самоличността на шофьора – 40-годишен мъж, както и на двамата му спътници – на 30 и 37 години.

В хода на предприетата проверка служителите на реда установили, че мъжът е шофирал със свидетелство за управление с изтекъл преди година срок на валидност. При инспекцията е установено, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции.

По данни на сектор „Видеонаблюдение“-СДВР, снимки от преди дни показват, че автомобилът се е движел с поставена на предното стъкло светлинна сигнализация. Извършени са неотложни процесуално-следствени действия.

Тримата мъже са задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 348, разследването по който продължава под наблюдението на прокуратурата.

Случаят съвпада с разгласения вчера инцидент с участието на близкия познат на кандидат-премиера Асен Василев – Тони Иванов. Според информациите „сините лампи“ били като на НСО. Автомобилът бил частен и е собственост на малоимотно лице от Свиленград, като дори още се води на лизинг. Нещо повече. Автомобилът въобще не бил собственост на НСО, независимо, че по време на проверки на пътя Иванов декларирал точно обратното, съобщи вчера сайтът „BIG5”.

Макар и арестуван, вчера Иванов имаше публикация във Фейсбук, с която нарече ставащото „нарисувано“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории