Само в 7DniSofia.bg

Даниел Петканов в „Пирогов“ със сина си! Малкият е потрошен (СНИМКА)

дани петканов

Синът на Даниел Петканов и Александра Богданска претърпя инцидент по време на игра на детска площадка. Малкият Габриел е паднал от люлка, докато баща му си приказвал с други родители.

Веднага е откаран в „Пирогов“, където лекарите съобщили лошата вест. Оказало се по-лошо, отколкото първоначално смятал безотговорния баща.

След преглед в лечебното заведение лекарите установили, че детето е със счупена ключица и е необходимо да ходи с ортеза. В истинско приключение се вкара Дани с поставянето на ортезата, тъй като Габриел категорично отказва да я сложи.

Наложи се отново намесата на лекарите. А още с влизането в „Пирогов“ малкият Габриел изпаднал в истерия и всички по етажите чули колко силно може да плаче.

Междувременно от Инстаграм профила на Алекс става ясно, че малко преди инцидента с Габи тя е отпътувала за Миконос, където се забавлява в местни барове. От там тя пусна специално стори, в което благодари на бившия си съпруг.

„Искам специално да благодаря на Дани за бързата му реакция и за това, че е такъв всеотдаен и добър баща към Габриел, което на мен пък ми помага да се чувствам спокойна тук, на разстояние от тях, което е супер важно, за да може точно в такива ситуации на живия живот да се реагира адекватно.“ – казва тя.