Бивш футболист на Левски уби 2 млади жени в София, обявиха го за национално издираване (СНИМКА)

payimage-540749

Георги Семерджиев, на 35 г, който тази нощ помете и уби с ауди Q7 две млади жени на 22 г и 26 г в София, е бивш футболист на „Левски“ и спортист Своге. Наркопроявен е, задържан е през 2010 година от ГДБОП заради „черно тото“.

От МВР пуснаха снимка на Семерджиев и призовават гражданите за информация, ако са го виждали. От там уточняват, че Семерджиев към момента изглежда много по-различно и има множество татуировки по себе си, дори и по лицето.

Избягал е веднага след катастрофата, като се е оттеглил в малките преки на бул. „Черни връх“. Към момента е собственик или управител на автомивка, която се намира в района на инцидента, информира Нова тв.

Търсен е на адреса, на който официално би трябвало да се намира, но не е открит.

Семерджиев е на 35 години и има над 50 наказателни постановления. Той е карал с превишена скорост и автомобилът му се е разцепил на две. В колата му са открили синя светлина и полицейски палки.

Свидетел твърди, че ударът наподобявал взрив от бомба. Ето как е станал кървавият инцидент, който всъщност си е умишлено убийство.

Таксиметрова кола се движи от бул. „Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. „Арсеналски” шофьорът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар и удря таксито.

Последва удар в предната част на таксито, а лекият автомобил се удря в асансьора на метрото.

От силния удар се разцепва на две – едната половина, в която се намират шофьора и спътничката му, се плъзга 40 метра и се спира в пресечка малко по нагоре.

На пешеходната алея са се намирали две пешеходки, които са пометени и загиват на място.