Само в 7DniSofia.bg

РАЗКРИТИЕ: Киро пробвал да „пробие“ трима от „Възраждане“: НС се превърна в тържище

цончо ганев

„Възраждане“ ще даде брифинг, за да изкара факти как през почивните дни ПП активно са се свързвали с трима наши депутати, оферирали са ги и са искали подкрепа. Обяснява им се, че ще се намери начин да се компенсират, ако подкрепят новото правителство. Кирил Петков е намесен в единия случай“. Това заяви депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев пред „Твоят ден“.

Говори се за колосална цензура, да не се чува отсрещната страна. Голяма част от „факт чекърите“ са свързани с фондация „Америка за България“. Няма никаква обективност, намираме се в романа на Джордж Оруел. Не се цензурират призиви за убийство за руски войници“, посочи той.

По думите му партия „Възраждане“ е била забранена и подложена на редица ревизии заради вижданията си, но нищо нередно не е открито.

„Гледаме хората в очите и нямаме никакви притеснения“, категоричен е той. И призова ПП да обясни как ще се случи диверсификация на газа.

„Намираме се в мерзко време, парламентаризмът преминава през най-срамните си дни. НС се превърна в тържище на депутати“, коментира Ганев.