Хваната в крачка! Синдикат „Защита“: Другарката Нинова излъга хиляди бедни българи (СНИМКИ)

корнелия нинова

„Повече от половин година, от както това правителство пое управлението на страната, се наслушахме на какви ли не лъжи, но над всички се откроява премиера Петков и другарката Нинова. Петков с най-крупната си лъжа като излъга работещите в здравеопазването, че ще има увеличение на заплатите, и забърка такава каша, че сега директорите на болниците се чудят как дa се справят със ситуацията.

Единствената, която не му отстъпва по лъжи, е др. Нинова, здраво захапала властта, с грижа за хората, с нейния екип бълват лъжа след лъжа, като грижата за себе си по медиите изписват като грижа за хората“.

Това пишат от синдикат „Защита“ в официалната си Фейсбук страница, като към текста прикачват и снимки на касови бележки, на които се вижда цената на хляба в столични хипермаркети. Единият бон е от 03.07.2022 г., а другият от 30.06.2022 г.

На 2 юли Корнелия Нинова обяви във Фейсбук, че хлябът е по-евтин с 20% в търговските вериги.

Публикуваме останалата част от позицията на синдикат „Защита“ без редакторска намеса:

Първо допуснаха спекуланти търговци да надуят инфлацията, след това започват „битка за хората“. При встъпването в длъжност, 13.12.2021г. цената на бензина бе 2,43лв/литър, сега след „битка за хората“ е 3,43лв. за литър. Пак към 13.12.2021г. цената на електроенергията бе 304лв./MWh, след „битка за бизнеса“ сега вече 747лв./mWh!

Първата изцепка на другарката Нинова бе като заяви, че олио и суровина за олио има за три години напред и как олиото трябва да струва 2,00 лв.

Да но вече месеци наред то се продава на цени между 5 лв. и 7лв.

След това, заявиха, че има и зърно за три години напред, пък взеха от НЕК 1,1 млрд лева за закупуване на зърно за Държавния резерв (означава ли това, че Държавния резерв житото го няма?!). После продъниха ушите на хората как с премахването на ДДС цената на хляба ще падне с 20%. Поредната голяма лъжа на другарката Нинова, която твърди, че цената на хляба вече е паднала с 20%. Безспорно доказателство за поредната нагла лъжа на др.Нинова е вписаното в касовите бележки на един от супермаркетите при покупка на хляб, от които е видно, че на 30.06.2022г., когато НС прие да се премахне ДДС върху цената на хляба и брашното, цената на масовия хляб за 830гр. е 2,39лв., а в други даже и по-висока.

Пак от касова бележка от 03.07.2022г., когато цената трябваше да е вече с 20% надолу (или 1,99лв) е видно, че цената си е същата – отново 2,39лв.

С днешна дата, 04.07.2022г., в Деня на благодарността, цената си е отново същата, само може би на „Позитано“ е различна?!

Т.е. за тези седем месеца управление единственото, което е паднало това е Нинова и нейното правителство и изборните резултатите на БСП.

Другарко Нинова, с лъжи Държава не се управлява!

Колкото по-бързо си отидете, толкова по-добре за България. Защото усилено вървите по пътя на Вашия предшественик Жан Виденов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории