Извънредно! Неописуем ужас на лобното място на Милен Цветков. Попилели са се до неузнаваемост

катастрофа софия

Тежка катастрофа е станала близо до лобното място на журналиста Милен Цветков. Това става ясно от снимки и видео, публикувани в социалните мрежи. На кадрите се вижда, че в инцидента са участвали два автомобила.

Единият е по средата на кръстовището, докато другото превозно средство е обърнато на една страна на тротоара със значителни материални щети.

Все още не е ясно дали и колко са пострадалите при инцидента.

На място вече има пристигнал екип на полицията.

Сигналът за инцидента на кръстовището на бул. „Черни връх“ е подаден около 5:36 ч. и към мястото са насочени екипи на полицията и Спешна помощ.

При сблъсъка между двата леки автомобила единият се обърнал на тротоара. За щастие тежко пострадали няма, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Водачите са прегледани и освободени. Предстои да се изясни причината за катастрофата.

В социалните мрежи заваляха и коментари от потребители.

На Великден, 19 април 2020 г., Милен Цветков претърпява тежка автомобилна катастрофа на булевард „Черни връх“ в София, причинена от 22-годишен шофьор под влиянието на коктейл от наркотици, и умира минути по-късно, непосредствено преди да бъде приет в болница „Пирогов“.

Докато изчаква на червен светофар, компактният кросоувър Субару Форестър на Цветков е помлян от другия водач с Ауди Q7. По първоначални изчисления аудито се е движело с не по-малко от 100 км/ч, 2 пъти повече от позволената от закона скорост за движение в градска среда.

След преглед е установено, че 22-годишният шофьор е имал амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин и лексотан в тялото си по време на катастрофата.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории