Ексклузивно! Рокада по върховете на Левски – Иво Ивков замахна секирата

иво ивков

Левски остана с един директор по-малко. От няколко дни в клуба вече не работи Елица Иванова, която оглавяваше маркетинг отдела.

Раздялата е станала по настояване на изпълнителния директор на клуба Иво Ивков, информира „Тема Спорт“. Наскоро в интервю един от представителите на генералния спонсор „Палмсбет“ коментира, че се надява маркетинга при „сините“ да се подобрява непрекъснато. Лъчезар Димитров спомена за идеи за разширяване площта на официалния магазин в сектор „А“ на „Герена“, както и за откриване на поне още един на територията на София, а и из страната.

Не е ясно дали скоро ще бъде назначаван нов маркетинг директор на мястото на Елица Иванова, или дейността ще мине под крилото на специалисти от звената на генералния спонсор.

Феновете на Левски очакват тази седмица да бъде пуснат в продажба новия официален екип, който ще е с логото на „Палсмбет на гърдите на мястото на досегашното „Левски е вечен“. От лятото на следващата година „сините“ ще сменят доставчика на екипировка, като се избира между „Адидас“ и „Найк“.

Припомняме, че един от предишните маркетинг директори на Левски – Цветан Вълчев, пък напусна поста си след като бе пребит зверски в района на стадион „Георги Аспарухов“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории