Добрев за управлението на ПП: Всеки ден ни убиват, всеки ден ни бъркат в джоба

делян добрев

Всеки ден ни убиват, всеки ден ни бъркат в джоба през горивата. Тези, които нямат коли, и на тях им бъркат в джоба през стоките. Купуваме евтин руски нефт, акцизът не е мръднал, ДДС-то не е мръднало. Това заяви в Пазарджик депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

26 000 лв. взимат от всеки човек всеки ден. Тези са най-корумпираните, които сме виждали в последните 40 години”, отсече Добрев.

„В предстоящата предизборна кампания ще ви лъжат, че са вдигнали доходите на пенсионерите. Те го правят всеки ден”, добави той.

„Не е важно колко са хартиите, които получите, а това, което можете да купите с тях“, подчерта той. „В четвъртък дръпнахме ръчната спирачка на инфлацията. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Ние обедняваме два пъти по-бързо отколкото ЕС“, предупреди той.

„Спасихме икономиката на страната“, добави той.

„Пазарджик и областта имаме афинитет и чувство на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал винаги своя афинитет към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура.

Ще подкрепим на местните избори пак ГЕРБ. Събрали са се там една дружинка Калинка с розови чорапи. Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5 – 6 човека сложиха отпечатък на образованите хора „, каза при откриването на срещата кметът на града Тодор Попов.

„Притеснява се, че като че ли това да имаш опит, стана лошо. ОТ ПП критикуват, че ГЕРБ знаят как да се случват нещата. П- добре ли е в момента – от година и половина всичко да е хаос. Надявам се, че хората най-после ще осъзнаят, че тези, които се представят за месии, не носят нищо добро за България“, обърна се към хората в залата депутатката Екатерина Захариева.