Оскверниха най-милото на семейство в София: Жалко! Непоправимо е, искам си спомените (СНИМКА)

полиция

Млада майка на три деца от София сподели, че са ограбили дома на семейството й. След като семейството се прибира от ваканция, вижда, че много неща от семейното гнездо липсват.

Публикуваме историята й без редакторска намеса:

Джулай морнинг…по български! Прибираме се от семейна ваканция, а домът ни…осквернен!

Да, някой жалък, долен без морал и съвест е разбил прозорец на детската ни стая и е започнал да рови и обикаля из домът ни.

Дом, такъв какъвто той никога не би имал! Дом изграден от любов, дом пропит от детски смях, радости и велики малки и големи моменти.

Ровили са в шкафа на детето ми с учебници, в раницата за детска градина на другото ми дете, на момичето ми дрехите и играчките не са пропуснати…чаршафите ни, снимките от сватбата, кутията със спомени на децата ни, дори в дървените кутийки за зъбчета…

Какво липсва?! Липсват малко златни накити с не от особено значение като ценност, а като жест от близките ни. Кръстчетата от кръщенетата на децата ни, обеци и пръстени от родителите ни…жалко, че тях утре някой ще срещне в заложната къща, ще купи, но няма да знае колко много значат те за нас. Липсва и не малка сума пари…заделена с месеци за ремонта на детската ни стая, там където децата ни щяха да растат и да продължават да създават щастие и спомени…

Взели са със себе си е количество алкохол, може би вярват, че Джентълмен Джак или Узо 12 ще изтрият спомена…

Нищо, живи сме, здрави сме! Ще работим и нови пари ще заделим! Ще дадем всичко за да имат децата ни!

По-важните липси, са тези в душите и главите на организаторите и извършителите…тук обратен ход няма! Техните майки са пропуснали да създадат дом, любов, да дарят с ценности и морал. Тези хора нямат капка съвест и не виждат проблем в това да ровят в кашон с детски играчки, шкаф с детско бельо или моите лични дрехи…Жалко!

Непоправимо в случая е спомен в главите на невръстните ми деца, за това как някой, рови и чупи домът им…

Допълвам с молба от сърце – това е синджир с висулка. В същата форма имах обеци и пръстен. Те са ми подарък от мама и татко…обичам ги! Нямам друго на което да държа толкова, моля ви, търсете!

Ако някой успее да съдейства, отплащам се подобаващо! Просто си искам споменитеЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории