Само в 7DniSofia.bg

Йорданка Фандъкова: Истината е, че софиянци финансират България!

йорданка фандъкова

Макар, средствата, които ще получим да не покриват разходите на 100%, все пак те са една голяма глътка въздух за градския транспорт на София. Това каза за Sofia24.bg кметът на София Йорданка Фандъкова по повод финансовата подкрепа, която ще получи столицата от държавния бюджет за градския транспорт.

Столичният кмет благодари на всички народни представители: Благодаря им, че разбраха, че става дума за обективни причини за всички свързано с драстичното нарастване на цените на горивата и електроенергията.

„Аз не разбирам народните представители, които разбират, че във всички останали сектори приемат, че покачването на цените трябва да бъде компенсирано и единствено когато става въпрос за градския транспорт на София казват: Ама, не! Това не го разбирам. Това за мен е политизиране, политизиране, политизиране, което не заслужават софиянци.

„Не разбирам също подмятанията, че цяла България ще финансира София – не това не е вярно! Софиянци финансират цяла България“, уточни Йорданка Фандъкова.

Коментарът на столичния кмет идва по време на инспекцията на бул. „Ломско шосе“, която тя направи заедно с заместник-кмета по направление “Обществено строителство“ Ангел Джоргов.

Джоргов от своя страна заяви, че късна есен София ще има изцяло нов булевард.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории