Само в 7DniSofia.bg

Как да се облечете за летни фестивали? Това са нашите модни съвети

1

С настъпването на лятото започва любимият фестивален период. Знаете ли какво да си облечете за тях? Тези съвети ще ви помогнат да бъдете стилни.

Фестивалното облекло трябва да е интересно, но и семпло. Смело, но не твърде предизвикателно. Тематично, но преди всичко удобно. Вие сте дошли на фестивала най-вече, за да се забавлявате. Определено не искате да проверявате състоянието на дрехите си през минута или да си развалите настроението заради неудобни обувки.
Дрехите са най-важната част от всеки фестивален аутфит.
Използвайте във Factcool код за отстъпка и купете точно такива дрехи, в които ще танцувате цял ден и нощ.

На какъв фестивал отивате и колко дни ще продължи?

Това са двата най-важните въпроси. Изборът на тоалет се основава на отговорите им. Отивате на многодневен фестивал? Помислете предварително какво ще обличате всеки ден. Основно трябва да е нещо, в което ще се чувствате комфортно и което обичате да го носите.
Това са нашите съвети за модерни тоалети.

БОХО стил
Свободата и перфектният комфорт определят този стил. Съчетава елементи от бохемски и хипи стил.

Искате да се обличате в този стил? Посегнете към рокли с флорални шарки, жилетки, плетени и свободни якета до кръста, но също и връхни дрехи с косъм, пискюли или ресни. Или с една дума всичко ефирно, меко, удобно и свободно.

„Невъзможно е една жена да е в лошо настроение, когато е облечена в страхотно облекло“
– Коко Шанел

В истинския рок дух
Не знаете какво да облечете на рок фестивал? Най-сигурният избор е тениска и суитшърт. Или друга дреха с името или снимка на любимата група. Лесно можете да ги комбинирате с други дрехи. Има страхотни варианти за рок облекло!
Определено няма да сгрешите с нещо в черно и сиво, особено на рок фестивал. Но, разбира се, няма нужно да се притеснявате от комбинациите с други цветни дрехи. Дънки, цветна блуза и кожено яке е нашата препоръка за дамски аутфит. Господата могат да се насочат към тениска и рок ботуши.

Класика, с която няма да сгрешите
Фестивалът е идеална възможност за комбиниране на класически дрехи. Дънките, тениската и маратонките са винаги актуални. Този на пръв поглед незабележим тоалет е стилен сам по себе си, особено когато за подбрани модерни дрехи.
Как да направим това на пръв поглед незабележимо облекло специално? Добавете модерна шапка, дълго колие, гривни или атрактивни очила.

Можете да закупите стилни слънчеви очила, с които да подчертаете вашия тоалет, на по-ниска цена, ако използвате в Eyerim код за отстъпка. Определено не бива да пропускате няколко важни неща на всеки фестивал. Това са:

Непромокаемо яке – тъй като фестивалът продължава по-дълго, с водоустойчиво яке ще сте готови за всякакви метеорологични условия. Може да добавите гумени ботуши или други непромокаеми обувки.
Наслояване на дрехи – ако вечерта ще е по-студено, ще добавите още един към настоящия кат дрехи, който сте приготвили вкъщи. По този прост начин можете да се затоплите, без да се налага да се преобличате в друго облекло.
Практична дамска чанта – малка и удобна дамска чанта, криеща всичките ви ценности винаги е полезна.
Това, на което искаме отново да наблегнем, е, че удобството е номер едно при избора на всяко облекло. Особено на фестивала, защото ще прекарате няколко часа в него. Затова отделете време да го изберете и ще си прекарате страхотно!