Кралев: Българите трябва да имат право на избор как да гласуват! Харвардските измамници им го отнеха

красен кралев

Моето мнение е, че българите трябва да имат право да избират по какъв начин да гласуват – с хартия или с машина. Това е право, заложено в Конституцията, което им беше отнето от партията на Харвардските измамници най-безцеремонно, по манипулативен начин, без да има никаква яснота относно отчетността на разписките.

Факт е, че тази промяна в изборното законодателство отблъсна и лиши от право на глас близо 400 000 избиратели.

Вчера беше внесен законопроект на БСП в пленарна зала. С гласа само на един депутат от БСП, г-н Крум Зарков, това предложение не беше допуснато за разглеждане и гласуване.

Днес журналистът Недялко Недялков, председателят на българската ММА федерация Станислав Недков – Стъки, журналистът Николай Бареков, шефът на „Труд“ Петьо Блъсков и синът му Петьо Блъсков-младши бяха в Народното събрание в качеството си на представители на инициативния комитет на „Консервативно-патриотично движение“, за да входират в деловодството на Народното събрание подписка с около 111 хиляди гласа на граждани, които подкрепят връщането на хартиената бюлетина. Те се срещнаха и разговаряха с депутати от различните парламентарни групи.

Подкрепил съм лично подписката онлайн още преди две седмици, защото вярвам, че всеки българин трябва да има право свободно да изрази политическата си воля по време на изборния процес!

От Фейсбук профила на Красен Кралев, ГЕРБ