Чистка в ЦСКА! Треньорът на ,,червените“ разочарован – пада главата на важен играч?!

саша илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е останал разочарован от представянето на крилото Йоан Баи по време на тренировъчния процес и контролите на лагера в Австрия. Сърбинът не възнамерява да залага на него и се очаква в близките дни червените да започнат да търсят решение за бъдещето му.

Все още обаче не е ясно дали той би бил съгласен на подобна развръзка, тъй като има контракт до 2024 година.

ЦСКА е първият професионален клуб в кариерата на 25-годишния играч, който преди трансфера си на „Армията“ се подвизаваше в долните дивизии на френския футбол, напомня в. „Тема Спорт“.

Той обаче така и не успя да се наложи в състава, като загуби битката за титулярно място от един от най-яловите футболисти в цялата червена история – Яник Вилдсхут. От началото на подготовката представянето му не се подобри, а Илич вече отлично е преценил качествата му.

Сърбинът е останал недоволен и от още няколко от чужденците в отбора. Към момента обаче младият специалист е с вързани ръце и му се налага да продължи да разчита на тях и за старта на сезона. Както е известно, на „Армията“ имат доста проблеми с контузени футболисти, а освен това забавянето в селекцията води до липса на широчина в състава.

Не е изключено при привличането на набелязаните трансферни цели червените да се разделят с ненужните футболисти. Голяма част от младите, играчи, които се подготвяха с тима на лагера в Австрия, пък ще бъдат преотстъпени или ще се присъединят към дублиращия отбор, който ще се подвизава в Югозападната Трета лига.

Така те ще останат под наблюдението на Илич, който ще има възможност във всеки един момент да ги промотира в първия тим. Треньорът на червените иска клубът да форсира привличането на още нови футболисти.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории