Сензационно! Кандидат-купувач на Левски с грандиозно обещание към Мъри и Наско

наско сираков мъри

Наско Сираков и Станимир Стоилов със сигурност ще останат в Левски дори и да се стигне до смяна на собствеността на клуба, пише „Тема Спорт“.

Двамата ще получат солидни контракти и това вече е коментирано с кандидат-инвеститора в клуба – чуждестранната компания „Юнайтед Груп“. Договорите им ще бъдат за срок от три години. Стоилов ще продължи да бъде треньор с широки правомощия. Сираков пък ще получи титлата „почетен президент“, като думата му отново ще се чува по важните въпроси за развитието и бъдещето на клуба.

Левски преговаря с потенциален купувач. След това темата беше развита и от други колеги, а всички индикации сочеха към Драган Шолак, който в началото на годината купи английския Саутхемптън за 120 милиона евро.

Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков води преговори със сръбския милиардер.

Вече са водени разговори за 80% от акциите на клуба. От страна на Левски в тях участват мажоритарният собственик Наско Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков.

При сделка инвеститорът ще покрие дълговете и ще работи както за сериозно повишаване на бюджета на сините, така и за значително подобряване на инфраструктурата. Вече има разработени планове за пълната реконструкция на стадион „Георги Аспарухов“. Това включва поставянето на козирка на сектор А, както и изграждане на останалите три трибуни.

Въпреки засиления интерес на мощния чужд инвеститор към клуба в момента все още има пречки по подписването на контракт за мажоритарния пакет акции на Левски. Една от тях е дългове към бившия бос на сините Васил Божков, които трябва да бъдат отписани документално.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории