Колтуклиева: Министър Руди Гела иска да бъде харесван, поръча лъжовно „проучване”

радостин-василев

Сайтът Плевенпрес взел, че публикувал вчера историческо-галактическо проучване за “електоралните нагласи за управлението на кабинета “Петков” за периода 8.06. – 19.06. 2022 г.”

“Проучването е на “европейската компания Sociology Web Researcher (SWR).”

За тази компания няма никакви данни в Интернет. Но аз съм чувала за нея, даже спечелих няколко баса от кандидат-депутати на “Има такъв народ” през ноември 2021 година, че проучванията й са лъжовни. Ще ви разкажа…

И така … нека да проследим смѐшката.

Започва се ударно. Няма четири-пет. Ритник с бутонките по топките: “Има Такъв Народ” остава извън следващият парламент при избори сега! След последните събития българите възвръщат разклатеното доверие към новата политическа класа, но не и в някои от лидерите на четворната коалиция.

Слави Трифонов бележи рекорден спад в одобрението и огромен ръст в неодобрението. Хората продължават да изразяват недоволство срещу порочния модел на задкулисието в лицето на бившите управляващи партии на статуквото, като голяма част от анкетираните пречисляват ИТН към партиите на статуквото, заради изненадващата подкрепа, която партията на Слави Трифонов оказа на ГЕРБ И ДПС. Засичаме голяма подкрепа към отцепилите се шестима депутати от ИТН и Министъра на Младежта и Спорта в оставка Радостин Василев.”

Следва “Ода на радостта” за Радостин! Ура!

“С най-голямо одобрение в състава на министерски съвет към 47-то Народно Събрание е министъра на Младежта и Спорта Радостин Василев, който оглавява топ 5 в класацията и събира 29% одобрение. За основна причина на увеличението на личния му авторитет се предполага, че се дължи на решението му да се разграничи от политиката на Слави Трифонов и да напусне ИТН.”

Ти да видиш! Предателството е толкова ценѐно, че чак е пре-оценѐно!

Млъкни, сърце, вълнения велики предстоят!

“Президентът Румен Радев все още с най-висок рейтинг и събира одобрението на 32% от анкетираните, след него се нарежда Кирил Петков с 27%. Бившият Председател на Народното Събрание Никола Минчев е с 18% одобрение, а Министъра на Младежта и Спорта в оставка е с 17%. Рейтингът на Слави Трифонов се срива лавинообразно и пада до 4%.”

Оставям настрана очевадната истина, че който е съчинявал тези недомислици е скаран с правописа на българския език, ама е малко зле и със сметките.

Роденият в Плевен, водач на листите на “Има такъв народ” в 15 МИР- Плевен, за изборите през април, юли и ноември миналата година, Радостин Василев, аз бих сложила редом до президента Румен Радев. Ако ще е гарга, да е рошава! Не е ли така?!

“63% от анкетираните заявяват, че имат доверие в управляващата коалиция. Доволни от работата на институциите са 53%. Народното събрание получава одобрение от 54% от българските граждани”.

Резултати като слънце! Как да не си ра̀достѝн?!

… Връщам се назад, до 10 ноември 2021 г.. Тогава “Има такъв народ” публикува проучване на същата тази абсолютно неизвестна компания SWR. И ето вижте как са познали точ-в-точ резултатите на вота от 14 ноември 2021 г.:

1. ГЕРБ-СДС – 22,1%

2. ИТН – 19,3%

3. БСП – 16,6%

4. ДПС – 10,3%

5. Продължаваме промяната” – 10,1%

6. ДБ – 8,5%.

Президентът Румен Радев е с най-висок рейтинг – 49%, следват го Слави Трифонов – 41%, Кирил Петков – 29%, Бойко Борисов – 21%… По това време Радостин Василев въртѝ “колелото на късмета” в центъра на Плевен, неуморно сее семето на доброто с марка “ИТН”, дава интервюта по телевизия 7/8 и … затова не е успял да попадне нийде-никъде в класациите за турбо-доверие.

Нищо, де. Неизбежно е било да дойде и неговият звезден миг! Просто е трябвало да се отцепи от “мафията” ИТъНъ и да навлезе в кристално чистите водѝ на ПъПъ.

Какъв катарзис, какво просветление! Днес Радостин Василев даже издигна глас за обединение.

В следващото проучване, за него – 100% одобрение.

… Та значи, за SWR, чух през септември миналата година лично от кандидат-депутат от ИТН. Вика: не са скъпи, вика: 50 000 и ти дават, вика, най-точните резултати на света. Е, как?! Направо са без грешка.

От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории