Пропадна срещата между Ганчеви и феновете! Свършва ли войната или тепърва започва?!

payimage-527555

По-голямата част от феновете на ЦСКА не искат среща със сина на Гриша Ганчев-Данаил. Други държат на такава, но настояват на нея да присъства задължително и неговият баща, съобщава БЛИЦ.

Разговорите трябваше да бъдат проведени този уикенд на турнира по футбол, който се провежда в Борисовата градина в памет на известния фен Младен Алексиев – Чика Дени.

Най-големите фенски фракции на ЦСКА подготвят бойкот през новия сезон. Именно поради тази причина те искаха среща със собствениците на клуба.

Данаил Ганчев обаче е предпочел да замине за Австрия, където отборът е на подготовка, а не да ходи при запалянковците. Той присъства на прекратения мач с Ред Бул Залцбург снощи, след като камерите показаха, че е на стадиона.

„Дани явно не желае нови разговори с феновете. Но въпреки това и самите те вече не искат. Поне до момента повечето държат да има бойкот. Най-вероятно на първите няколко мача няма да има организирана агитка. Все пак нещата може да се променят“, коментираха пред БЛИЦ фенове на ЦСКА.

От управата на клуба пък съобщиха, че Данаил Ганчев не е заминал току-така за Австрия. Той е имал първо неотложна работа в Румъния, свързана с привличането на Брадли де Нойер. Визитата му била свързана и с още един трансфер, който се очаква да бъде обявен скоро.

„Дани може да се срещне по всяко време с феновете, когато е в София. Не е задължително това да се случи през настоящия уикенд“, добавиха от Борисовата градина.

Така въпросът остава без отговор – дали войната между запалянковци и собственици е към своя край или тепърва ще се разраства.