Само в 7DniSofia.bg

На водещия Виктор Николаев му дойде до гуша и обяви: Искам да си ходя!

виктор николаев

Седмицата с вота на недоверие на правителството, протестите в подкрепа и срещу управлението на четворната коалиция, споровете за актуализацията на бюджета и около френското предложение за Северна Македония, дойдоха в повече на водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. В края на петъчното предаване той буквално се предаде.

„Искам да си ходя!“, това каза в края на „Здравей, България“ вездесъщият водещ, сочен за един от най-големите професионалисти в българските медии. Николаев и колежката му Мира Иванова наистина изглеждаха така, че ако трябва да останат още дори и минута в ефир или ще припаднат, или просто ще станат и ще си тръгнат, пише vihrogon.bg.

Разбира се, това е напълно нормално, след уморителните извънредни предавания, безкрайните дискусии в студиото и преките включвания. Виктор и Мира наистина изнесоха програмата на Нова телевизия в драматичната политическа седмица на плещите си, за разлика например от bTV, която разпредели извънредните си предавания между много повече водещи и репортери.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории