Караджов: С лъжи и клевети се руши държавата! Има панически страх от служебно правителство

payimage-535242

„Изправени сме пред разрушителна атака. С лъжи и клевети се руши тъканта на държавата. За вземане на решения между министри няма как да се лъже и го доказах с документи. Това заяви министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов пред БНТ.

„Не съм платил една стотинка по ин хаус договорите, както се внушаваше със саковете с парите. Два часа преди да се изтеглим „Има такъв народ“ бяхме най-добрите партньори, после станахме мутри, мафия. Това разруши държавността. Тези които ни избраха разбраха, че това са фалшиви аргументи“, добави още регионалният министър.

Караджов отбеляза, че Тошко Йорданов му е предложил място като министър по време на вторите избори през юли 2021 г. И добави, че за е разбрал от медиите, че ще заеме поста на министър на регионалното развитие в кабинета „Петков“.

„Има такъв народ“ беше приемана като второкачествена партия. Опитите постоянно да се диктува доведоха до крах. Той дойде през месец март, когато лидерите спряха да си говорят“, каза още той.

По думите му има панически страх от това да дойде служебно правителство.

„Когато дойде да направи ревизия на Министерството на регионалното развитие. След това да обърне внимание на всички останали министерства“, призова Караджов.

Той заяви, че в бъдеще не се вижда в политиката.

„В сегашната ситуация никой не може да каже къде се вижда. След всички тези обиди, нападки, корупция, които не съществуват и пътят, по който поема „Продължаваме промяната“ това не води към нищо друго освен към предсрочни избори“, заяви Караджов.

Относно темата за Република Северна Македония той заяви, че се различава от идеята на „Има такъв народ“.

„Днес ще се събере кворум и ще бъде вдигнато ветото. В понеделник ще бъде записано в Държавен вестник. За мен това е правилното решение и е в полза на България. 60% от българите не одобряват и това беше червена линия на „Има такъв народ“. Аз не съм партиен член, избран съм да поема министерството“, уточни Гроздан Караджов.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории