Бареков остро: Радев и Борисов, според Киро сте ,,трупове“! Изолирайте от властта тоя наркоман

николай бареков

За жалост опрях да се моля на Румен Радев и Бойко Борисов. С тях мина младостта ми, явно ще мине и старостта.

Моля се не за себе си и за децата. Моля се за България. Много тъжно, че държавата и народа ни опря до вас двамата. Но, моля ви, спрете войната помежду си. Подайте си ръце и изолирайте от властта наркомана Киро Петков и цялата му шайка.

Олигарсите зад Киро не спират да го зареждат с качествени субстанции и няма да спрат, докато не разрушат държавата. Кирил Петков срива България пред Европа. Кирил руши институциите и принизява държавността. Този индиивид няма качества да бъде амбулантен търгаш, а обикаля Брюксел и Вашингтон и се представя за „министър председател“, какъвто не е. Твърди, че България е негова, а вие сте „трупове“. Твърди го на лош английски пред чужденци, които се изумяват на глупостта и наглостта му.

Един бивш премиер, прогонен само за някакви си 25 седмици от парламента, има само за цел да излага България пред света на наша издръжка. Моля ви, господа Радев и Борисов, спрете пазарлъка с Иво Прокопиев и отстранете слугата му от властта. Господин Радев, приземете егото си и вдигайте изтребителя и приземявайте Киро, Лена и целия им антураж. Бойко, ставай от Банкя, не се плаши и излизай на последен бой. С теб съм. Зад вас сме. В битката за България.

За разлика от тази шайка, вие поне сте доказани мъжкари, бащи и пичове. Първо България, после мъжките атрибути и меренето на прашките помежду ни.

От Фейсбук профила на журналиста Николай БарековЗа нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории