Само в 7DniSofia.bg

Алгафари издаде с какъв финт Петков и Василев ще излязат от кълчищата: Ще се отърват от тях

кирил петков асен василев

Как може партията „Продължаваме промяната“ да се измъкне, поне временно, от кълчищата, дето сами се набутаха? Това пита политическият пиар Нидал Алгафари в профила си в социалната мрежа.

Той дори стига по-далеч, като си отговаря сам на въпроса и развива интересна теза пред приятели и последователи.

Ето какво точно пише той:

„Приятели,

как може партията „Продължаваме промяната“ да се измъкне, поне временно, от кълчищата, дето сами се набутаха?

Като при връчване на проучвателен мандат за сформиране на правителство се отърват от най-некадърният министър- председател на Република България и издигнат за такъв, Никола Минчев.

Той пък да предложи кабинет в който министър на финансите да е който и да е друг освен Асен Василев. Защото тук не е важна някаква си личност, а святото дело, да продължат промяната, а не подмяната.

И на бездомните кученца и котки в София и страната им се изясни, че тези двама, инсталирани от Радев във властта са пагубни за държавата. То не беше петльово кукуригане на Просто Киро с линията София – Скопие, то не беше заводи за електромобили и батерии, то не беше борба с корупция, за да я заменят с нова ама в нихните джобове, според вицепремиера им.

Изкукурига и за хъбовете за износ на украинско жито. Съвсем просташки разграничи едни бежанци от други, а тез които похвали и ги прие в хубави хотели … ги препрати в бараки и изоставени сгради без никаква инфраструктура.

След пет секунди случайна среща в Президента на САЩ, изкукурига по медиите, че е скороговорно е разяснил българската позиция и борбата му с корупцията.

Познавам много искрено вярващи в нуждата от промени в групата на променящите се, които могат и знаят, но не са солисти в хора. Вярвам, че те ще намерят способ да се отърват от грешката Радева и да направят нещо за добруването на човеците все още живеещи в България.“