Радомир Чолаков: Митът за почтеността на тези момчета приключи! Унищожават се сами

радомир чолаков

И ГЕРБ-СДС няма да имат предложение за председател на Народното събрание. Това каза пред Би Ти Ви Радомир Чолаков Той обясни, че е било съвършено логично ГЕРБ СДС да подкрепи свалянето на Минчев от поста председател на НС: „ИТН внесе предложението, защо мнозинство вече нямаше. ГЕРБ се стреми да показва дефектите на управлението и логично беше да подкрепим оставката.

„Политическият момент е важен. Или оттук нататък в следващите дни ще започне да се постига консенсус, или отиваме на избори“. каза Чолаков.

Чолаков заяви, че в момента изглежда, че „Има такъв народ“ се намира под масивен натиск и очевидно „пазаруването“ на депутати продължава.

Гласуването довечера предполага, че вотът на недоверие трябва да мине и това правителство приключва. Караджов какво направи? Беше нечувано да се обвиняват в корупция. Не виждам нищо лошо едно министерство да иска пари.

Митът за почтеността на тези момчета приключи. Очаквам от Кирил и Асен всичко. Не сме ние тези, които са ги нападнали. Всички се пробваха да ни унищожат, а сега те се самоунищожават. ГЕРБ стои като скала в полит системата“, допълни той.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории