Нежното острие на ГЕРБ поряза Киро: Вие ли говорите за мафия?! Показахте си лекьосаните парапети!

payimage-538949

Не очаквах този дебат да покаже на показ „лекьосаните парапети“ на властта. Един час премиер и вицепремиер разказват неща от кухнята, до степен, в която е замесен президентът на Републиката. Цитирам Кирил Петков „Ако падне кабинетът, този отсреща ще разплаща“, каза в изказването си Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Атанасова попита: За това ли, уважаеми почтени, от няколко дни президентът на Републиката /Румен Радев/ е човек, който се е „объркал“, е „тотално разочарование“ според Божанката / Явор Божанков/ в политиката, а някои го нарекоха „подлец“!

„И вие имате самочувствието да говорите за мафия. Вие ли, вие ли? Човекът, който наруши Конституцията. Вие ли, ще говорите за нулева толерантност към корупцията? Вие, корупционери!“, завърши емоционалното си изказване Атанасова.

Явор Божанков от БСП, явно обиден от думите на Атанасова не й остана длъжен с жлъчен коментар.

„Вие рязко се загрижихте за президента Радев, не знам на какво се дължи това, но днес сте особено емоционална. Следя ви и в зала и във фейсбук. Пишете: скандално изказване на Асен Василев. Ама, г-жо Атанасова, не може всеки път като чуете някоя вулгарна дума или за духане, веднага да излизате на трибуната! Не става така. Явно се чувствате дискриминирана, защото ставаше въпрос за бедните и вие искате да се вредите там, ама не сте от бедните, съжалявам“, завърши репликата си Божанков.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории