Тома Биков към Киро и Рашков за ареста на Борисов: Вие го поръчахте, а този комунист там го изпълни

тома биков

Българският съд обяви поръчаният от вас и Изпълнен от този комунист там, арест за незаконен и неграмотен, неграмотен, неграмотен трети път. Това каза по време на дебатите за внесения вот на недоверие депутатът от ГЕРБ Тома Биков, обръщайки се към Кирил Петков и Бойко Рашков.

Биков направи изказването си, след като Петков заяви, че Бойко Борисов се бил страхувал, че правосъдието идвало към него.

„Слушаме няколко часа премиера и министрите, това е в техен ущърб, затова и не взимаме думата. Второ – правосъдието дойде. Българският съд обяви поръчаният от вас и изпълнен от този комунист там, арест за незаконен и неграмотен, неграмотен, неграмотен трети път.

Никаква история не се пише. Вашето правителство може да остане като парадокс и анекдот. Ще останете в историята на българската преса, не обиждайте тази сграда, тя и без това е доста обидена в последните месеци.

С всеки изминал ден вие ставате все по-нещастни. Това ние да се оплакваме от вас е, че все едно някой производител на ток да се оплаква от цената на тока.

Готови сме да управляваме още веднъж. Вие имате слабо чувство за хумор, не го използвайте, защото не ви върши работа“, каза Биков.