Мъри с грандиозно решение! Хвърля трима сини лидери в битката срещу ПАОК!

станимир стоилов мъри

Футболистът с най-успешна международна кариера в Левски Ивелин Попов, талантът Илиян Стефанов и отлично представящият се Филип Кръстев ще са трите сини коза в европейската битка срещу ПАОК, съобщава БЛИЦ.

Опитният специалист Станимир Стоилов следи под лупа изявите на играчите си и смята, че именно Ивелин, Илиян и Фифо ще се справят с огромната отговорност да се хвърлят на живот и смърт срещу гръцкия съперник на „сините“.

С тях в основата си, Левски ще има не само хъс и класа, но ще даде криле и на новото попълнение с гръмкото име Роналдо, а зад гърба им ще действа желязната защита, която има главна заслуга за над 15 сухи мрежи.

Самият Мъри посочи изрично, че Кордоба, Цунами и Сундберг се представят отлично.

Стоилов, обаче смята да победи ПАОК не със защита, а с вдъхновена и нападателна игра, каквато е философията на вековния отбор.

Голяма част от феновете също смятат, че плеймейкърът Попов ще върти смело диригентската палка и ще ръководи играта на Стефанов, Кръстев, Уелтън, Роналдо и компания по пътя към новите победи на европейската сцена.

В същото време привържениците на „сините“ разчитат, че талантите от синята школа Пламен Андреев, Марин Петков, Анди Краев, Патрик-Габриел Галчев, Антоан Стоянов и Асен Митков също ще разгърнат потенциала си и ще решават мачове при пускането им в игра.