Нова финансова инжекция за Левски: Делата говорят по-силно от всички думи

наско сираков мъри

ПФК Левски получи 100 000 лева от сдружението „Левски на Левскарите“. Сумата е събрана само и единствено от платения членски внос на всички фенове. Това е първата сума, която сдружението дава на любимия си клуб.

Съобщението от “Левски на Левскарите”:

„Сдружение „Левски на Левскарите“ преведе сумата от 100 000 лева по сметката на ПФК Левски.

Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос.

Надяваме се заедно да продължим да доказваме, че феновете можем да бъдем надежден и редовен източник на приходи за клуба. Насърчаваме левскарите да продължават да помагат всячески на Левски. Възможностите са много – чрез записване в сдружението, чрез закупуване на абонаментни карти, билети и артикули, или пък чрез директни дарения по сметката на клуба.

Борбата за свободен и независим Левски е обща за всички левскари, а просперитетът на Левски безусловно стои над всичко и всеки.

Само Левски!”.

“Делата говорят по-силно от всички думи! Благодарим на всеки левскар за безценния принос към Клуба в тези трудни времена. Сигурни сме, че това е първият от много траншове от сдружението “Левски на Левскарите”! Всичко зависи от нашите общи усилия“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории