Мистерия! Студент от Нов български университет изчезна безследно, в случая замесено русо момиче

търси се

Мистерията с 22-годишния Симеон Светозаров Манолов се заплита. Роднините му го обявиха за издирване, след като не се е върнал от Турция.

За последно той е бил видян на 07.06 2022 г., когато напуска територията на България с чартър изпълняван от Balkan Holiday до Бодрум. Самолетът се връща от Турция , но без него.

Пред Нова телевизия близките на Симеон споделиха, че той е бил по-затворен, а и е блокирал всички от семейството си в социалните мрежи без сестра си.

Освен това Симеон е бил посещаван от русо момиче, но никой все още не знае коя е тя.

„За последно се чухме със сина ни на 4-и юни. След това за 24 часа му беше изключен телефона и ни блокира всички. След това разбрахме, че е заминал с чартър за Бодрум. Изчакахме да се завърне до 14-и юни и когато това не стана – го обявихме за издирван”, разказа в ефира на „Здравей, България” Вася Манолова, майката на изчезналия студент.

Преди да изгубят връзка с него, родителите имали общ разговор с бившата му класна, обсъждали да държи изпит, за да кандидатства извън България.

„Той има по-различно мислене, но е изключително интелигентен човек. Никога не е бил малтретиран като малък, винаги сме се отнасяли с любов към него“, обясни бащата на изчезналото момче.

По думите на родителите Симеон няма криминални прояви, но не познават приятелите му в София.

Вася отбеляза, че изчезналият Симеон последно е бил в хотел в столицата, откъдето има записи от камерите. Той напуснал хотела с момиче, което родителите не познавали. Те призовават, ако някой има информация за сина им, да съобщят на властите.