Премиерът-фантазьор погалил егото на Руди Гела: Ако всички министри на ИТН бяха като теб…

радостин-василев

Радостин Василев: „Игра на цивилизационен избор“, било всичко. Ако тези харвардски мошеници са цивилизационния избор на България, горко ни.

Водещата от БНТ: „Как си обяснявате вота на недоверие точно сега?“. Хахха. А кога? На фона на цялото изнасилване публично да се вербуват депутати в подкрепа на Кирил П. от други политически сили, въпросът е безумен.

Радостин Василев вече втори път повтаря как Кирил Петков му подхвърлил, че ако всичките министри на ИТН били като него….еди-какво си. Което според Василев било добра оценка за неговата дейност. Фактът, че го казва, и че втори път го повтаря, означава, че елементарният комплимент на премиера-фантазьор е погалил толкова много егото му, че буквално е бил вербуван в движение. Страшно жалка история!

Един нелеп човек, само защото е премиер, с лекота прилепва около себе си хора, заради властовото си временно изражение и всяка изтървана от него дума се възприема за манна небесна. Не знам защо политиката побърква иначе нормални хора, с нормални професии, финансово добре осигурени.

Политиката им дава слава и специфично значение, които са нещо различно от професионалните им успехи в други поприща. Властта е изпитание за душите, за нагоните, за човешката стойност и познание. Невероятно е в крайна сметка как властта унищожава баланса в човека в полза на тъмната версия. Ако човекът не е подготвен. А подготовката трае години и зависи от вродената способност на човека да пораства, да се осмисля и омъдрява, казва още журналистката Калина Андролова.