Жената на пребития треньор: Биячът ходи с бокс и размахва мачете! Щеше да убие момиче

съпруга

Съпругата на пребития бивш футболист на „Миньор” и настоящ треньор Румен Андонов разказа пред Нова телевизия за нападателя му, 17-годишния Васил Михайлов, който е син на прокурор от Перник. По думите на жената, той е замесен в още 22-23 случая, но делата срещу него не вървят, защо прокурорите в града си правят отвод. В този случай те трябва да се насочат към друга прокуратура, но това се бави.

Андонов е със счупена на две места челюст в „Пирогов”. Побоят бил заради слух, че треньорът бил казал нещо лошо за братовчедка на въпросния прокурорски син. Боят е нанесен с бокс. Младежът се движил в града, освен с бокс, и с мачете, което размахвал.

„В събота около 16 часа, в центъра на града тръгва към автомобила си. Някакво момче му казва: „Оо, тренер, здрасти”. Той се усмихва, подава си ръката и в този момент момчето започва да го удря с юмруци два пъти, с бокс. Съпругът ми пада. От заведението излизат приятели на Васил и собственикът на заведението и преустановяват побоя”, разказа съпругата на пребития – Марияна Николова.

„Мъжът ми се силен и ще се възстанови. Но представете си, че следващият път удари дете или жена”, каза съпругата, която разказа за други случаи, в които Васил размахвал мачете, като при един от тях за малко да убие младо момиче.