Топ журналистка взриви мрежата: За първи път чувам овцата да сваля доверието си от фермера

радостин василев

„Свалям доверието си от лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов“, обяви пред медиите министърът на спорта Радостин Василев. Хаха. За първи път чувам овцата да сваля доверието си от фермера.

Със сигурност за Слави това не е първата среща с предателството. ПП се радват и са напълно нелепи и смешни. Те отново не разбират. Всички политически сили имат нужда да продължи тяхната агония още малко, защото никой не иска да вземе горещия картоф.

Все пак Кирил Петков трябва да се довърши докрай с казуса за Северна Македония и тогава напълно употребен и изпортен, да бъде изхвърлен на политическото бунище. Слави, който понякога критикувам заради нещата за масовия вкус, които прави, в момента заслужава специални поздрави за решителността си да се махне от това невежо, дилетантско, изключително лъжливо правителство на Кирил Петков. Браво на Слави!

Нека не се поддава на манипулациите, че проваля кабинета. Всъщност спасява България по един или друг начин. Защото постави началото на края на това траги-нарцистично посмешище. „Извинявайте, Промяната! Вие сте мафията!“, емоционално повиши тон Гроздан Караджов на пресконференцията на ИТН. Страхотно!

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова