От “Тренд“ попиляха коалицията: Какви 12 души?! Бракът ви е счупен, изневярата е налице

кирил петков асен василев

Малко вероятно е тази тройна коалиция да продължи на управлява, тъй като намерението на премиера да е начело на правителство на малцинството – е много трудно. Това заяви в студиото на „Офанзива“ социологът от „Тренд” Евелина Славкова.

„Тази тройка, която се очертава, и желанието на премиера да продължи да управлява с правителство на малцинството – е много трудно и е малко вероятно да продължи. По-скоро ще имаме някакво продължение на тази агония. Още един – два месеца максимум. Но няма как това правителство, в тази ситуация, да продължи да управлява в коалиция на малцинството и да търси партньори – заветните 12 души, които да се присъединяват отвън в този брак, който е счупен”, категорична е тя пред Нова тв.

Социологът използва метафората за брака, за да обясни сривовете в коалицията. „Разцеплението в тройната коалиция вероятно е комбинация от трите основни фактора, както е при всеки стандартен развод, и най-вече несходството в характерите. Това го забелязахме при самото формиране на тази коалиция – че толкова за различни партньорите, че нямаше как да не се случат в един момент и останалите последствия – изневяра и издръжката на децата”, подчерта тя.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории