Половинката на Неделев разтърси мрежата след жестокия инцидент: Сърцето ми се къса

неделев терзийска

Половинката на Тодор Неделев – Анита Терзийска, написа емоционално послание към любимия си в социалните мрежи. 29-годишният футболист на Ботев (Пловдив) пострада снощи при тежкия пътен инцидент с националите ни в Тбилиси, където утре България играе с Грузия (от 19:00 часа) в мач от Лигата на нациите. Неделев се наложи да бъде опериран заради фрактура на черепа, като вече е контактен и в стабилно състояние.

„Толкова много те обичам, милото ми момче. Сърцето ми се къса, че не мога да съм до теб. Ти си силен и знам, че ще се справиш и с това. С тeб съм! Обичам те сега и завинаги!“, отправи милите думи Анита.

„Благодаря на всички, които се интересуват от състоянието на Тошко, на всички, които ми пишат непрестанно, на всички близки и приятели, които са до мен. Но моля ви, наистина проявете деликатност и разбиране… Имаме нужда от поне малко спокойствие в тази ситуация… Веднага щом излезе от упойка, ще кажа какво е състоянието му. А вие му изпращайте позитивната си енергия“, написа още половинката на Неделев.

„Момчето ми е герой! Излязъл е от упойка, в реанимация е и е под постоянно лекарско наблюдение, докторите са оптимисти, че всичко ще е наред.

Благодарим безкрайно на грузинските лекари, както и на докторите на националния отбор, които са били на място за навременната намеса.

След като ми се обадиха за разрешение за пристъпване към операция, им се доверих напълно и им благодаря от сърце за добре свършената работа! Винаги съм му казвала, че Господ го обича и този път бях права“, написа още приятелката на Тошко Неделев в „Инстаграм“.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории