Ще линчуват бащата на Киро заради думите към Слави: Защо са му 30 сребърника в това състояние?

петко петков

Соня Колтуклиева: Петко Петков, бащата на Кирил Петков, учредител на “Да, България” – същият, който уж участвал със сина си в спасяването на алпиниста Боян Петров и който е спрял строителството на магистрала “Струма”, коментира доста грозно във Фейсбук – Слави Трифонов, който направи възможно просто Киро да стане премиер.

П.П. Отвратена съм! Как е възможно някой да прави внушения за близък летален край на живота на един човек?!?!?!

Петко Петков: Защо са му на слави трийсетте сребърника, в неговото състояние? Помогнете логически.

Ще си поръча да му построят пирамида, по-голяма от Хеопсовата.

Не може един луд човек да затрие малкото останало.

Жанета В.Талева: Ммм даааа. Крушата не пада по далеч от дървото. Като гледам и слушам бащата, нищо вече не ме изненадва в сина… Ако беше в Канада, за такива думи Слави щеше да го осъди. Знае къде да се вре в политика Кирчо, в България, където всичко може, всичко му е позволено, всичко може да му се размине, където няма закони, а ако има, не се спазват. Да вземе народа да се вдигне, да го хване Кирето, да го понесе и отнесе чак до летището и дружно на самолет да го качи, че много вече станаха издънките му. Вън!!!

Дияна Белчева: “Не може един луд човек да затрие малкото останало”, но затри нужното!

Дияна Кацарова: Поправете ме ако бъркам, но за толкова години роднини на Борисов, не са вземали публична позиция в негова защита или да плюят опоненти. Това поведение на баща и син Петкови, е низост… Където и да си учил по света, първите седем години липсват ли, ставаш про100 Киро.

Ели Димова: Олелеее, тя лудостта се предавала по наследство! Гени, к’во да правиш!

Златка Александрова: Дано по скоро се изметат Кирчо и компания и не се върнат никога повече.

Здравка Димитрова: Грозно.

Валентина Милова: И той като сина си си позволява да се подиграват с нечие здравословно състояние. Това са изключително извратени хора.

Ивет Добромирова: Използването като нападка на здравословното състояние на някого, както и на физическия му вид отвъд това, което той сам може да направи за него като хигиена, стил и цялостно поведение, говори за изключителна морална и духовна нищета. Само казвам. По принцип.