Трогателна подкрепа от ЦСКА и Левски за пострадалия Неделев: Тошко, връщай се бързо!

тодор неделев

ЦСКА и Левски също изказаха подкрепата си към Тодор Неделев и му пожелаха бързо възстановяване. Както е известно, националът беше опериран спешно след катастрофата с националния ни отбор в Грузия.

„Връщай се бързо, Тошко! Желаем бързо възстановяване на Тодор Неделев, който пострада по време на вчерашната катастрофа между автобусите, превозващи националния отбор.

Щастливи сме, че състоянието му е стабилно и се надяваме съвсем скоро отново да играем срещу един от големите таланти на българския футбол и достоен съперник в качеството му на капитан на Ботев (Пловдив)“, написаха „армейците“ в страницата си във „Фейсбук“.

„Двамата футболисти на ЦСКА Иван Турицов и Георги Йомов, както и останалите момчета от отбора и членовете на щаба на националната селекция са добре. Връщай се бързо, Тошко! Кураж!“, пише в cska.bg.

„ПФК Левски пожелава бързо възстановяване и завръщане на терена на капитана на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Полузащитникът пострада и бе опериран след тежко пътно-транспортно произшествие в Грузия, където националният отбор на България гостува за четвъртия си мач от Лигата на нациите.

Петимата футболисти на Левски, както и останалите момчета от отбора и членовете на щаба на националната селекция са добре“, написаха от Левски.