Помощ от тате! Бащата на Киро отчаяно се тръшка: Да излезем всички на улицата, да го спасим (СНИМКА)

кирил петков баща

Не само Кирил Петков, но и неговият баща Петков са отчаяни след разпада на четворната коалиция и почти сигурния край на правителството, предава ПИК.

И докато премиерът обикаля партийни централи и кани депутати от други формации в тайни лаборатории, за да ги примамва да го подкрепят, Петко Петков е решил да се изявява в социалните мрежи с емоционални статуси и призиви.

Припомняме, че от подалия оставка регионален министър Гроздан Караджов стана ясно, че бащата на Киро е консултирал сина си по отношение на строежа на магистрала „Струма“. Разкритие, което предизвика пореден скандал.

Вчера Петко Петков пък отправи следния призив във Фейсбука си: „Всички честни хора от всички партии, да се обединим и да излезем на улицата и Да спасим България. Днес.

Не е ясно какви точно са намеренията с излизането на Петко Петков на улицата. Дали иска да помогне на сина си в опитите му да намери 12 депутати, които да спасят правителството. Или пък и на Петко му е писнало от изцепките на сина му, както на голяма част от българите, и иска да го свали от власт.

Едно е сигурно. Призивът на бащата не е хванал дикиш. Явно хората са предпочели да останат в Домовете си и да гледат клиповете на сина му с Лена Бориславова.