Софиянци пропищяха от десетки кражби, полицията нехае. Жители: Затворете го тоя! (СНИМКА)

полиция

Поредица от кражби и опити за взлом в столични квартали извършва един и същи крадец, който е стар познайник полицията. За проблема сигнализират десетки потребители на социалните мрежи и показват видеа с извършителя, съобщи Нова телевизия. За около месец крадецът си вилне из софийските квартали и има десетки разбити помещения и търговски обекти. В мрежата потърпевши показват снимки на паша и видеа с резултати от набезите му.

Потърпевши разказват, че в полицията има десетки сигнали срещу мъжа. Други пък са установили и самоличността на крадеца, а трети дори са влезли в контакт с него във Facebook. Това обаче не пречи на крадеца да продължава да влиза в чужда собственост.

Два пъти еразбивано едно и също заведение в Люлин, а собственикът Ани Господинова разказа пред Нова телевизия, че и двата пъти един и същи мъж извършва това. Последният взлом е на 8 юни т. г.. Жената също е подала жалба в полицията, но органите на реда казват, че не могат да намерят извършителя.

На 8 юни сутринта въпросният мъж е засечен, че се опитва да разбие и друго заведение в София. Това е станало около 03:00 часа сутринта. Там обаче не е успял да влезе.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории